Breaking News
Loading...

Ubat sifilis, sebab dan gejala mereka

Syphilis / Sifilis adalah penyakit yang disebabkan oleh jangkitan bakteria yang secara umumnya ditularkan secara seksual. Jika penyakit ini tidak dirawat dengan segera atau tidak dirawat dengan teliti maka perkembangan penyakit ini akan berkembang dalam empat peringkat. Setiap peringkat perkembangan sifilis dicirikan oleh gejala yang berbeza, empat peringkat adalah: primer, sekunder, laten, dan akhir. Dadah untuk sifilis telah dibangunkan selama beberapa dekad kerana penyakit ini adalah penyakit yang telah wujud selama berabad-abad.

Sifilis boleh disebarkan melalui vagina, dubur, dan seks oral. Penyakit ini boleh disebarkan melalui sentuhan langsung dengan luka yang disebabkan oleh penyakit. Luka sifilis dipanggil chancre, biasanya terdapat di permukaan alat kelamin dan dubur, dan di dalam vagina dan rektum. Luka juga boleh berlaku di dalam mulut dan bibir. Seorang wanita hamil yang dijangkiti sifilis juga boleh menyebarkan penyakit itu kepada janin yang dibawa. Inilah sebabnya mengapa wanita hamil mesti diuji untuk memastikan mereka bebas dari sifilis kerana bayi yang mengandung ibu yang menderita sifilis lebih berkemungkinan dilahirkan kurang upaya atau mengalami kematian, kebanyakan negara menjalankan ujian sifilis sebagai sebahagian daripada penjagaan kesihatan wanita hamil . Ubat sifilis untuk wanita hamil tentu saja berbeza dengan ubat sifilis untuk wanita hamil, kerana sesetengah ubat tidak disyorkan untuk digunakan oleh wanita hamil memandangkan mereka akan mempunyai pengaruh pada janin yang sedang mengandung.
Sebab
Syphilis Penyakit Sifilis adalah penyakit kelamin yang disebabkan oleh Treponema pallidum. Penyakit ini boleh disebarkan melalui persetubuhan, kedua-dua faraj, rektum, dubur, atau lisan. Sifilis tidak dihantar melalui pinggan mangkuk, tempat duduk tandas, tombol pintu, kolam renang, dan pakaian yang berubah.


Gejala sifilis
Gejala penyakit Lion King (sifilis) berlangsung 3-4 minggu, kadang-kadang sehingga 13 minggu. Kemudian benjolan timbul sekitar alat kelamin. Kadang-kadang disertai dengan pening dan sakit tulang seperti selesema, yang akan hilang sendiri tanpa rawatan. Terdapat bintik merah pada badan sekitar 6-12 minggu selepas seks. Gejala-gejala ini akan hilang dengan sendirinya dan sering penghidap tidak memberi perhatian kepada ini.


Semasa 2-3 tahun pertama penyakit ini tidak menunjukkan sebarang gejala, atau dipanggil tempoh laten. Selepas 5-10 tahun sifilis akan menyerang sistem saraf otak, saluran darah dan jantung. Pada sifilis wanita hamil boleh ditularkan kepada bayi yang mengandung dan boleh dilahirkan dengan kerosakan pada kulit, hati, limpa dan keterbelakangan mental.


Ciri-ciri Spilis
Ramai penghidap sifilis tidak menyedari jika mereka mempunyai sifilis dan oleh itu mereka tidak mendapat rawatan yang baik. Jangkitan biasanya diperoleh jika terdapat hubungan langsung dengan luka sifilis terbuka yang aktif.

Sifilis mempunyai beberapa peringkat jangkitan. Selepas dijangkiti sifilis, terdapat tempoh inkubasi, iaitu tempoh sebelum permulaan simptom luka terbuka yang dipanggil "chancre" sekitar 9-90 hari, umumnya secara purata apabila 21 hari telah dilihat.

Peringkat pertama
Sifilis boleh mempunyai luka terbuka yang dikenali sebagai chancre di kawasan alat kelamin, rektum atau mulut. Luka terbuka ini tidak menyakitkan. Nodus limfa yang diperbesarkan boleh muncul. Seorang pesakit mungkin tidak merasakan kesakitan dan selalunya luka menyembuhkan sendiri dalam masa 4-6 minggu, oleh itu pesakit biasanya tidak akan pergi ke doktor untuk rawatan, tetapi itu tidak bermakna sifilis hilang, tetapi masih beredar di dalam badan. Sekiranya tidak dirawat dengan betul, ia akan berterusan sehingga peringkat seterusnya.


Peringkat kedua
Muncul sekitar 1-6 bulan (purata sekitar 6-8 minggu) selepas jangkitan pertama, terdapat beberapa manifestasi yang berbeza di peringkat kedua ini. Ruam kemerahan boleh berlaku tanpa gatal-gatal di bahagian tertentu, seperti tapak kaki dan kaki, atau kawasan lembap, seperti skrotum dan bibir vagina. Selain ruam ini, gejala lain timbul, seperti demam, pembesaran nodus limfa, sakit tekak, sakit kepala, penurunan berat badan, sakit otot, dan harus diperhatikan bahawa gejala dan tanda-tanda kedua-dua jangkitan sifilis juga akan hilang sendiri, tetapi juga ingat bahawa ini tidak bermakna bahawa sifilis hilang dari badan anda, tetapi jangkitan berterusan sehingga peringkat laten.


Peringkat laten
Ia adalah peringkat di mana jika diperiksa oleh ujian makmal, keputusannya adalah positif, tetapi tanda-tanda dan tanda-tanda boleh atau mungkin tidak wujud. Peringkat laten ini juga dibahagikan sebagai peringkat awal dan laten. Ia dinyatakan sebagai sifilis laten awal apabila sifilis telah berada di dalam badan selama dua tahun atau kurang dari jangkitan pertama dengan atau tanpa gejala. Walaupun sifilis laten terlambat jika ia telah menderita selama dua tahun atau lebih dari jangkitan pertama tanpa bukti gejala klinikal. Dalam praktiknya, ia sering tidak diketahui apabila ia mula terjejas dengan kerap perlu diandaikan bahawa pesakit telah mencapai tahap laten.

Sifilis bertetulang
Muncul dalam 1/3 pesakit yang tidak dirawat dengan baik. Ia biasanya timbul 1-10 tahun selepas jangkitan awal, tetapi dalam beberapa kes, ia boleh berlaku sehingga 50 tahun, tahap ini dapat dilihat dengan tanda-tanda tumor seperti tumor lembut. Pada peringkat ini, banyak kerosakan organ boleh berlaku, bermula dari kerosakan kepada tulang, saraf, otak, otot, mata, jantung, dan organ lain.


Sifilis di Lelaki Wanita

Sifilis di Lelaki
Lelaki yang menghidapi sifilis mempunyai gejala serupa dengan yang dialami oleh pesakit wanita. Perbezaan utama adalah bahawa pada peringkat pertama, chancre akan muncul di kawasan zakar. Dan di peringkat kedua, luka akan muncul di kawasan zakar, mulut, tekak dan rektum.

Orang yang telah mengikat spirochaeta yang menyebabkan sifilis dapat menemui chancre selepas tiga hari - tiga bulan bakteria memasuki tubuh. Jika tahap satu sifilis tidak dirawat, tahap kedua penyakit ini boleh muncul pada bila-bila masa, bermula dari tiga hingga enam minggu selepas bermulanya chancre.
Sifilis pada wanita

Mengenal pasti gejala yang mungkin berlaku pada wanita, yang merosakkan dalam empat peringkat yang berlainan.

 • Peringkat satu.

Tahap ini dicirikan oleh kemunculan luka merah dan basah pada paksi vagina, usus atau mulut. Luka ini dipanggil chancre, dan muncul di mana spirochaeta memasuki badan seseorang untuk kali pertama. Nodus limfa bengkak juga didapati semasa peringkat ini. Selepas beberapa minggu, chancre akan hilang. Tahap ini adalah tahap yang sangat berjangkit.
 • Peringkat dua.

Jika tahap satu sifilis tidak dirawat, biasanya pesakit akan mengalami ruam, terutama pada tapak kaki dan tangan. Mereka juga boleh mencari kecederaan pada bibir, mulut, tekak, vagina dan rektum. Gejala yang serupa dengan selesema, seperti demam dan sakit, mungkin juga berpengalaman pada peringkat ini. Peringkat ini biasanya berlangsung selama satu hingga dua minggu.
 • Peringkat tiga.

Jika tahap dua sifilis masih tidak dirawat, pesakit akan mengalami apa yang disebut sifilis laten. Ini bermakna bahawa semua simptom penyakit akan hilang, tetapi penyakit itu sebenarnya masih di dalam badan, dan bakteria yang menyebabkannya masih bergerak ke seluruh tubuh. Sifilis laten ini boleh berlangsung selama bertahun-tahun.
 • Peringkat empat.

Penyakit ini akhirnya dikenali sebagai sifilis tertiari. Pada peringkat ini, spirochaeta telah tersebar ke seluruh tubuh dan dapat merosakkan otak, jantung, batang otak dan tulang.


Pengobatan penyakit sipilis
Anda tidak perlu khuatir dan pemikiran pening tentang bagaimana untuk merawat sifilis kerana kami akan menyediakan maklumat ubat yang berkhasiat untuk membantu mengubati penyakit ini. Segera menamatkan penderitaan anda dengan memerintahkan untuk mendapatkan ini. Terdapat banyak ubat ubat di farmasi atau anda boleh memesan pada jualan dalam talian ubat sifilis,

HUBUNGI KAMI / SMS
082138608050/087736638767
WhatSApp: 082138608050

Rp.445.000

Rp.700.000

Stok Ready,.

Ubat untuk Siplis, Urin Urin, Iskak, Pergi, Penyakit Awam dalam lelaki dan wanita.

Ubat-ubatan kami telah didaftarkan secara rasmi di Dinkes Dan BPOM Tidak Dirawat

Ubat Gangjie Ghosiah selamat tanpa kesan sampingan untuk merawat penyakit kelamin


 • Gangjie (POM TR. 173 300 491)
 • Ghosiah (POM TR.173305881)


Khaisat Gangjie:

 • - Untuk memulihkan stamina
 • - Meningkatkan tisu sel di bahagian uretik
 • - Mengekalkan badan yang sihat


Keberkesanan Ghosiah:

 • - Sebagai anti-virus
 • - Mengubati jangkitan saluran kencing
 • - Mengekalkan badan yang sihat


Giang Jie dan Gho Siah
 • Sifilis dan De Nature gonorrhea yang berfungsi sebagai antibiotik semulajadi, antibakteria, antivirus, antifungal Ubat semulajadi ini telah terbukti sangat istimewa untuk antibodi badan dan terbukti sangat berkesan dalam membunuh bakteria yang menyebabkan penyakit sifilis atau penyakit kelamin lain. Selagi anda sentiasa dapat menjaga diri dan mengekalkan kesihatan seksual, sifilis tidak akan berulang pada masa depan.
 • Antifungi yang terkandung dalam herba Ubat untuk sifilis gonorea Gang Jie dan Gho Siah sangat baik dan berkesan untuk membersihkan acuan yang tumbuh akibat penyakit venereal virus.
 • Gang Jie dan Gho Siah bukan sahaja bermanfaat sebagai ubat untuk sifilis, tetapi juga berguna untuk mereproduksi dan memperbaiki sel-sel yang rosak oleh sifilis, membantu memperbaiki sistem imun dan membantu mempercepat proses pemulihan badan akibat sifilis.
 • Produk ubat herba semulajadi, dihasilkan dan dipercayai dari tahun 2006 hingga sekarang
 • Ia telah digunakan oleh beribu-ribu pengguna, dan Alhamdulillah banyak yang telah membantu untuk mendapatkan penyembuhan lengkap.
 • Gang Jie dan Gho Siah adalah produk yang unggul dari syarikat herba CV Denature Indonesia. Dihasilkan lebih dari 10 tahun dan telah digunakan oleh ramai pengguna di Indonesia dan di luar negara.
 • Gang Jie dan Gho Siah adalah perintis dan perintis herba untuk penyakit kelamin, yang digunakan sebagai ubat alternatif yang selamat dan berkualiti.
 • Hal ini dibuktikan dengan bukti legalitas dari pemerintah melalui Badan Pengawasan Makanan dan Narkoba Republik Indonesia (BPOM RI). Produk kami telah didaftarkan dengan Republik Indonesia BPOM No TR173300491 dan RI DINES №442 / 0060 / V.2.

Minyak Djie / Plus
 • salap untuk luka genital
 • salep untuk jangkitan gatal kulat
 • salep untuk kerengsaan kulitKONSULTASI DAN PEMESANAN OBAT DE NATURE
KONTAK KAMI CALL/SMS
082138608050 / 087736638767
WhatSApp : 082138608050
BAGAIMANA PESANAN

PS: Kami menguatkuasakan sistem dalam talian secara amnya, iaitu barangan yang dihantar selepas kami menerima bayaran, kami memberikan jaminan pakej ke alamat, jika tidak sehingga wang kembali 100%


REKENING AGEN RESMI KAMI
Pengesahan Pesanan Sampel
Hantarnya

Pakej Nama Penerima:
Alamt Lengkap:
Nombor Telefon:
Jenis / Perintah Dadah


Contoh:
Rossdiana
Alamat: Jl.Garuda No 2546 Kemayoran Jakarta Pusat
Telefon: 085 869 xxx xxx

Ubat: Sifilis
Kirim via SMS ke 082138608050 atau Wa 082138608050

Pengiriman Paket :

 • – Kami menitipkan pengiriman barang ke agen pengiriman barang seperti JNE, TIKI,J&T dan PT. POS Indonesia dengan paket cepat/ kilat. Sehingga paket bisa lebih cepat sampai dari pada menggunakan yang reguler. Pengiriman dilakukan setiap jam 10 pagi dan nomor resi akan dikirimkan kepada anda setelah jam 16 siang WIB dan no. resi tersebut dapat di cek secara online untuk mengetahui posisi barang sudah sampai dimana. Kami Melayani Pemesanan Ke Seluruh Wilayah Indonesia dan juga Luar Negeri.
 • – Agar pesanan Anda bisa segera diproses, segera konfirmasikan pembayaran Anda via SMS ke 082138608050
 • – Jika Berminat Silahkan Ketempat Kami, Jika Anda Jauh Dari Kota Kami Silahkan Lakukan Pemesanan Via Online Dengan Format Dan Prosedur Yang Kami Tetepkan. Barang Dijamin Sampai Alamat Dengan Catatan Nama Dan Alamat Lengkap.
 • – Jika anda masih kurang jelas silahkan kontak kami langsung via Tlp/Sms 082138608050
 • – Barang DIJAMIN sampai ke rumah anda dengan catatan nama dan alamat lengkap.
 • – Hubungi kami apabila menginginkan bukti nomor (resi) pengiriman.
 • – Pengiriman pesanan setiap pkl 08.00 – 14.00 wib
 • – Jika pembayaran masuk setelah jasa pengiriman sudah berangkat, pesanan akan dikirim hari berikutnya.

INFO PENGIRIMAN PAKETTESTI PAKET SAMPAI ALAMAT


LEGALITS PRODUK


UNTUK MELAKUKAN LEBIH BAIK, SILA HUBUNGI KAMI DAN JIKA ANDA MEMUTUSKAN OLEH BAHWA KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PELANGGAN KAMI AKAN CLEAR BAGAIMANA MEMERIKSA OBAT YANG KITA MEMBERIKAN

HUBUNGI KAMI
CALL / SMS: 082138608050/087736638767
WhatSApp: 082138608050TINGGAL UNTUK ANDA, SEGERA MENJADI GEJALA YANG ANDA BERSETUJU, SEBELUM MENGGUNAKAN RAWATAN SEGERA ANDA YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB UNTUK PENYAKIT ANDA SEMUA ORANG.


CV. De Nature Indonesia mempersembahkan produk herba sebagai ubat alternatif yang terbukti. Terbukti selamat dan berkesan. Beribu-ribu dan lebih banyak lagi telah membantu mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh pesakit kami. Kami telah menerima pelbagai testimoni sebenar daripada pesakit kami dari pelbagai kalangan dan pelbagai penyakit, sebagai contoh: ubat penyakit kelamin, ubat kanser, ubat buasir buasir, pelbagai ubat untuk penyakit kelamin seperti sifilis atau raja singa, air kencing nanah dan pelbagai jenis ubat lain Asli tanpa kesan sampingan.

Alamat Kami CV DE NATURE INDONESIA Perumahan Cendana Asri No.9, Majenang, Pahonjean, Majenang, Kabupaten Cilacap, Jawa Tengah 53257 

Maket TokoPedia

Market Bukalapak

 
Toggle Footer